Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Ακόμη μια φορά μας δουλεύουν

Όλη την εβδομάδα με τα γνωστά παπαγαλάκια η κυβέρνηση διοχέτευε "πληροφορίες" για τα μέτρα που απαιτεί το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακολουθήθηκε η γνωστή τακτική... τα μέτρα που μας "ζητούσαν" ήταν τόσο σκληρά που οποιαδήποτε περικοπή τους θα ήταν μεγάλη νίκη της Κυβέρνησης.
Όλοι μας έλεγαν πώς η Κυβέρνηση δίνει σκληρή, σκληρότατη μάχη για την αποφυγή της περικοπής του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα. Και η μάχη αυτή τελικά κερδίθηκε!!!! χαχαχαχα
Επίσης σίγουρη ήταν η ΠΛΗΡΗΣ κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στον δημόσιο τομέα.
Το γεγονός πώς δεν πάρθηκαν τελικά αυτά τα μέτρα οφείλεται αποκλειστικά στον πατριωτισμό, στο σθένος και στην απαράμιλλη ικανότητα της υπέροχης κυβέρνησής μας!!!!

Βέβαια, δυστυχώς για τους κυβερνώντες η τρόικα του Δ.Ν.Τ. και των Ευρωπαίων δεν πήρε μέρος σε αυτό το επικοινωνιακό παιχνιδάκι. Όπως είπε σήμερα η κα. Μαριάνα Πυργιώτη στην εκπομπή του Χαντζινικολάου στον Real Fm, στην Κυριακάτικη ενημερωτική συνέντευξη τύπου της τρόικας, ειπώθηκε πώς:

1) Το πακέτο των μέτρων ήταν ήδη έτοιμο από την κυβέρνηση και πάνω σε αυτό έγιναν μικρές διορθώσεις.
2) ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ κατάργησης του 13ου και 14ου μισθου στον ιδιωτικό τομέα! (και μάλιστα ειπώθηκε 2 φορές καθώς οι δημοσιογράφοι επέμειναν στο συγκεκριμένο θέμα.)
http://www.realfm.gr/xatzinikolaou.php ---> 03-05-2010 Νίκος Χατζηνικολάου Α Μέρος.


Το ίδιο ακριβώς μεταφέρθηκε και από άλλους δημοσιογράφους, σιγά σιγά θα γεμίσουν τα blogs από τέτοιες αναφορές και ίσως και σε κάποια, ελάχιστα ειδησιογραφικά sites (από την πλειονότητα του επισήμου τύπου έχω προ πολλού θάψει τις όποιες ελπίδες μου για αντικειμενική και ανιδιοτελή ενημέρωση)

Τελικά ή είμαστε Ουγκάντα και μας αξίζει να μας συμπεριφέρονται έτσι ή συνεχίζουν την προσπάθεια να μας κάνουν Ουγκάντα.

Αντί να μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια, να καταδικάσουν έστω και πολιτικά όλους τους υπαιτίους, να συνειδητοποιήσουν πώς πρώτα αυτοί, πολιτικοί και μέσα, θα πληγούν με τις τακτικές αυτές, συνεχίζουν την ΙΔΙΑ ακριβώς πορεία, με την ΙΔΙΑ ακριβώς νοοτροπία που μας οδήγησε εδώ τόσα χρόνια.
Πόσοι Κακλαμάνηδες πρέπει να υπάρξουν ακόμα για να βάλουν μυαλό?

Βέβαια υπάρχει ο αφοπλιστικός αντίλογος, οτί ΕΜΕΙΣ τους εκλέξαμε όλους, αυτούς, τους προηγούμενους, τους συνδικαλιστές μας, τον νομάρχη, τον δήμαρχο, τους συμβούλους τους.
Εμείς παρακολουθούμε και αγοράζουμε αυτά τα μέσα, εμείς τους δίνουμε όλους τους δύναμη.

Ας λουστούμε λοιπόν το σκ@τόλουτρό μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου