Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Πρόταση Μπουτάρη για οδό Κεμάλ και ΜΜΕ



Η δήλωση αυτή του κυρίου Μπουτάρη εδώ και καιρό υπάρχει ώς "φημολογία" στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η δήλωση αυτή καθεαυτή δεν με εξόργισε όσο το γεγονός πώς κάποιοι φρόντισαν να παραμένει στην σφαίρα της φημολογίας. Δεν υπάρχει καμία σχετική ανάρτηση στα σοβαρά δημοσιογραφικά blog της πόλης ή και της χώρας. Μια απλή αναζήτηση στο net αρκεί.
Είχα ακούσει προ καιρού ένα σχετικό σχόλιο στο ραδιόφωνο. Έλεγα, δεν μπορεί, θα τον μπερδεύουν με τον Τρεμόπουλο που έχει πει και έχει κάνει αρκετές χοντράδες στην πολιτική του καριέρα. Το googliσα αρκετές φορές με διάφορα tags αλλά δεν έβρισκα τίποτα σοβαρό. Μέχρι που μου το σφύριξαν πώς είπε το ίδιο ακριβώς στο skai το πρωί. Ξανά μανά ψάξιμο... τίποτα. Ο player του skai το έχει, αλλά τα περήφανα ειδησεογραφικά sites και blogs της πόλης ξανά γαργάρα... Νισάφι ρε γμτ.
Το μποέμικο αντισυμβατικό στυλάκι του κ. Μπουτάρη είναι αρκετά συμπαθές. Ακόμη και η παπαριά περί πορνό, γραφική αλλά μέσα στα όρια. Πολλοί έχουν πεί αναλόγως οριακές προτάσεις, εδώ ο Τζέφρυ με το χασίς σε γλαστρούλα έγινε πρωθυπουργός, σε μερικές τσόντες θα κολλήσουμε?
Αλλά σε μια εποχή πραγματικά κρίσιμη και ευαίσθητη για τα εθνικά ζητήματα, με τον Ερντογάν να συζητά απροκάλυπτα με τον πρωθυπουργό μας για συνδιαχείριση του Αιγαίου, για απαγόρευση πτήσεων των ελληνικών μαχητικών πάνω από το ελληνικό τμήμα του Αιγαίου, με το Κυπριακό και το Σκοπιανό ανοιχτά και με φημολογούμενη την άμεση προώθηση κάποιων λύσεων που ξεπερνούν τις εθνικές "κόκκινες" γραμμές,
με την τρόικα να έχει αναλάβει την οικονομική-κοινωνική κτλ πολιτική της "κυρίαρχης" κυβέρνησής μας,
η πρόταση Μπουτάρη ΕΙΝΑΙ σημαντική. Και στα πλαίσια της δημοκρατίας μας, ο πολίτης έχει δικαίωμα στην πλήρη ενημέρωση και ο δημοσιογράφος έχει την υποχρέωση να του την παρέχει.

Έκανα λοιπόν εγώ τον κόπο και το μαγνητοσκόπησα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου