Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Θωρηκτό Αβέρωφ και η πλήρης γελοιοποίηση της Ιστορίας μας

Ίσως οι περισσότεροι γνωρίζετε την ιστορία του Θωρηκτού Αβέρωφ, και τις μεγίστης σημασίας νίκες που προσέφερε στην Ελλάδα για την απελευθέρωση του Αιγαίου από την Τουρκική κυριαρχία με πλοίαρχο τον Παύλο Κουντουριώτη

ιστορικά στοιχεία μπορείτε να βρείτε εδώ, εδώ , εδώ και σε πολλές άλλες ιστοσελίδες.

Το πλοίο έχει γίνει εδώ και δεκαετίες μουσείο, και σύμβολο του Ελληνικού Ναυτικού.

Η παιδούλα των μίντια, η κοπελίτσα που έκανε παρέα με τηλεοπτικές αγελαδίτσες, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο απάτρις σύζηγος γόνος εφοπλιστή Λεό Πατίτσας (τί Λεό ρε μόδιστρε!!!), για το γάμο τους έκαναν πάρτι (δεξίωση) στο κατάστρωμα του θωρηκτού!

Το Εντελώς διεφθαρμένο κράτους που ζούμε, στην παντελώς ξιπασμένη και παραπαίουσα ελληνική κοινωνία , κατάφερε να κάνει αυτό που δεν έκανε κανένας εθνικός εχθρός μας.
ΝΑ ΤΟ ΒΥΘΙΣΕΙ! Αν έχει ψυχή το σκαρί του, σίγουρα θα βυθιστεί από ντροπή... Το κακό είναι πώς δεν το έκανε κατά την διάρκεια του πάρτυ, ώστε να αποκτήσει και την δέουσα προβολή το όλο θέμα.
Φανταστείτε για παράδειγμα μοντέλα και επιχειρηματίες να κρατιούνται από τα κανόνια περιμένοντας βοήθεια και να κράζουν όλο αγωνία προς διάσωση, ελικόπτερα από τηλεοπτικούς σταθμούς να κάνουν ζωντανή αναμετάδοση και όλοι οι τηλεοπτικοί μαϊντανοί να σχολιάζουν κάθε λεπτομέρεια για μέρες.


Γιατί βυθίστηκε το πλοίο?
Τηρούσε τις προδιαγραφές για πάρτυ? Αν όχι γιατί το άχρηστο ΓΕΝ δεν προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διορθωθούν οι ελλείψεις?
Τί φορούσαν οι καλεσμένοι?
Ο Βασίλειος έσωσε το σκυλάκι του (το παιδί του δηλαδή)? Και αν ναι τί θα κάνει για το ψυχολογικό του σόκ?
Στο βραδυνό δελτίο θα έχουμε συγκλονιστικές μαρτυρίες από τους αυτόπτες μάρτυρες!
Η Μαριέττα υποβάλει μήνυση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, απεύθείας σύνδεση με τον εντολοδόχο δικηγόρο κ. Κούγια για αποκλειστικές δηλώσεις.

Ατελείωτες στιγμές γέλιου...
αλλά δεν μας έκανε την χάρη.


Το θέμα δεν είναι όμως αυτοί, η γελοιότητα τους απλά δεν έχει όρια, οπότε όλα μπορείς να τα αναμένεις. Το θέμα είναι αυτοί που έδωσαν την άδεια και κυρίως αυτοί που τους ανάγκασαν να δώσουν την άδεια...

δείτε το σχετικό άρθρο του Πρώτου Θέματος : http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=71488

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου