Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Απίστευτη γευστική εμπειρία

Σήμερα το απόγευμα πήγαμε για φαγητό στο κέντρο, μετά ακριβώς την βροχή.
Η κουνιάδα μου είχε την ιδέα να πάμε στον "Κάπελα" στην Στρατηγού Καλλάρη... δεν είχα ξαναπάει ούτε εγώ ούτε η σύζυγος. Περάσαμε από έξω, ήταν άδειο, όπως και τα περισσότερα μαγαζιά στον δρόμο, (προφανώς τελικά λόγω της ώρας και του καιρού).

Το μενού πλούσιο, μεγάλη ποικιλία από πιάτα.
Παραγγείλαμε ρολίνια μελιτζάνας με χαλούμι, ένα ριζότο με μανιτάρια πορτσίνι και λάδι τρούφας, μία πράσινη σαλάτα με ψητό κοτόπουλο, ένα φιλέτο λαβράκι με μυρωδικά (δεν το δοκίμασα), και μπριζολάκια με κρούστα λιαστής ντομάτας, σκόρδου και βασιλικού...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!! Είχα καιρό να δοκιμάσω κάτι τόσο αξιόλογο.
Για το τελείωμα η κοπέλα στο service μας προσέφερε γλυκό, brownies με παγωτό και λιωμένη σοκολάτα, cheesecake ή κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι (μους φράουλας ή κάτι τέτοιο).
Αρνηθήκαμε αρχικά, (ένεκα της ζέστης και του "σκασίματος"), αλλά μας λέει "δεν θέλετε κάτι τουλάχιστον για να το δοκιμάσετε?". Αυτό ήταν αρκετό, μετά την γευστική πανδαισία που προηγήθηκε η λέξη "δοκιμή" ήταν το κλειδί.
Πήραμε brownies... και δεν χάσαμε!
Εν ολίγις, υπέροχο φαγητό, μεγάλη ποικιλία μενού, όμορφο περιβάλλον, service που δεν αφήνει περιθώρια για κανένα παράπονο και τιμές που κρίνονται το λιγότερο τίμιες για αυτό που προσφέρουν... τί άλλο θές?
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! (δεν τους ξέρω, ούτε τα "παίρνω"...χεχεχε)

1 σχόλιο: