Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Βραβεία Gourmet 2009-2010 Νο2



Με περιέργεια αγόρασα σήμερα την Κ. Ελευθεροτυπία με σκοπό να διαπιστώσω αν οι υπόνοιες μου για την αναξιοπιστία τους ενισχυθούν. Και ακριβώς αυτό έγινε.
Υπάρχει ένα μαγαζί το οποίο είναι κάθε χρονιά στην λίστα.
Φοβερή διαφήμιση για το ίδιο, σε σημείο που πολλοί φίλοι μου τα τελευταία χρόνια, όπως και εγώ το επισκεφθήκαμε. Οι περισσότεροι μείναμε με την ίδια εντύπωση... ιδιαίτερα μέτριο φαγητό, ελάχιστα πιάτα ξεχώριζαν χωρίς και αυτά να εκπλήσσουν ευχάριστα.
Μέτριο service, την 2η φορά που πήγα προσωπικά ήταν απαράδεκτο θα έλεγα, και μάλιστα με μισοάδειο μαγαζί.
Επιπλέον, ήταν ιδιαίτερα ακριβό για αυτό που προσέφερε, καλύτερης ποιότητας φαγητό και εξυπηρέτηση είχαμε βρεί σε μαγαζιά όπου πληρώναμε τα μισά (ναι τα μισά) από ότι σε αυτό.
Προσωπική άποψη θα πεί κάποιος, μπορεί εμείς και πόσοι άλλοι να έχουμε στρεβλή θεώρηση των πραγμάτων... Και οι κριτές την σωστή, μπορεί... δεν το αποκλείω.

Για το τέλος αφήνω το εξής... Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχει επιβληθεί φέτος πρόστιμο από τον ΕΦΕΤ!!!! Για την ακρίβεια: "Πρόστιμο € 5.000 στο εστιατόριο - ψαροταβέρνα με την επωνυμία *************, που βρίσκεται στη ************, διότι διαπιστώθηκαν παρεκκλίσεις από τις απαιτήσεις της υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων και μη αναγραφή στους τιμοκαταλόγους των κατεψυγμένων τροφίμων."

Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί..."Άντε τώρα να με πείσουν οτί είναι αξιόπιστοι και οτί δεν ισχύει ότι ισχύει πάντα...".

Και μαζί με το μαγαζί αυτό, δυστυχώς συμπαρασύρονται και τα υπόλοιπα που βραβεύτηκαν, τα οποία προσωπικά εγώ θα σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα τα επισκεφθώ. Αν δεν έπαιρναν βραβείο, ίσως να ήταν προς το συμφέρον τους...





Από ότι είδα υπάρχουν και άλλοι (και μάλιστα προφανώς περισσότερο ειδικοί από εμένα), που εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους.
Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το blog


http://koparanis.blogspot.com/2009/04/gourmet.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου